گلاب بیداک، محصولی با پشتوانهی بیش از یک قرن تجربه
شروع گلابگیری سنتی از ۱۲۸۵ هجری شمسی، تحت نام «بیداک» در مناطق ییلاقی کاشان
نکتهی مهمی که وجه تمایز ما با سایر تولیدکنندگان را ایجاد میکند، استفاده از دیگ های مسی با ظرفیت کمتر و میزان مصرف بیشتر گل محمدی در هر دیگ میباشد که این رفتار را نه تنها در تهیه گلاب بلکه در تمامی عرقیجات بیداک برای رسیدن به بالاترین کیفیت لحاظ کردهایم
لازم به ذکر است که آب و گیاهان مصرفی جهت تولید محصولات بیداک، در ارتفاعات بالا و بکر برداشت میشوند که موجب ارتقای کیفیت و برتری محصولات بیداک نسبت به سایر عرقیجات و محصولات صنعتی میباشد.